Junior Claims Specialist (administratief)

Job description

Functieomschrijving

Het procesteam is het kloppende hart van de organisatie; zonder dit team zou alles uit elkaar vallen! Bij Yource (bekend van websites als GreenClaim.com, Yource.com en Flight-Delayed.co.uk) beschermen we de rechten van de passagiers bij een vertraagde, geannuleerde en overboekte vlucht door het claimen van compensatie. We zorgen ervoor dat mensen op een persoonlijke manier worden gehoord en geholpen, zodat ze krijgen waar ze recht op hebben. Met onze ambitie om elk jaar 100% te groeien tot en met 2020, is het noodzakelijk om altijd te gaan voor 'the extra mile'. Dit betekent dat er veel claims te verwerken zijn! Binnen de procesafdeling werken we daarom hard aan het valideren van de binnenkomende claims, klanten informeren over de status van hun claim, verdedigen tegen airlines en inzetten van onze ‘detective’ skills om de beste oplossing te vinden. Als Junior Claims Specialist ben je de kern van onze service, waarbij je dagelijkse activiteiten de directe link vormen naar meer tevreden reizigers over de hele wereld.

 

Hoe jouw dag eruit kan zien

Het is 09:00 als je het kantoor binnenkomt: je groet je collega's en neemt plaats in je team. Het wordt een interessante dag vandaag, want Transavia heeft gisteren een staking gehad. Je verwacht nogal wat claims te krijgen, wat betekent dat er veel potentiële reizigers zijn die je kunt helpen!

 

Je opent Slack en merkt dat er al behoorlijk wat grappige Giphy's rondgestuurd zijn. Je ontvangt jouw dagelijkse taken van Iris, Medior Claims Specialist, en begint aan het werk. Nadat je een aantal claims hebt verwerkt, merk je dat een passagier een fout heeft gemaakt bij het uploaden van haar paspoort. Je vraagt jouw Country Manager, Marijn, wat je moet doen en ontdek dat je de passagier eenvoudig een bericht kunt sturen via het systeem. Nog een mysterie opgelost!

 

Na het beantwoorden van enkele e-mails van zowel luchtvaartmaatschappijen als klanten, is het al lunchtijd. Je besluit een mooie wandeling door het Vondelpark te maken, want het weer is eindelijk geweldig. Wanneer je terugkeert naar kantoor en meer claims verwerkt, merk je dat je al jouw dagelijkse doelen hebt bereikt. Vertel het Marijn en zij complimenteert je met je goede werk. De timing kon ook niet beter: Jason (Medior Claims Specialist) was eigenlijk op zoek naar wat hulp, dus dit is een goede gelegenheid voor jou om meer te leren over hogere taken. Voor je het weet, is de werkdag al over - tijd voor een aantal vrijdagmiddag drankjes!

Requirements

Waar zoeken wij naar?

-          Je bent fulltime beschikbaar (32 uur is ook mogelijk);

-          Je beschikt over uitstekende Nederlandse vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling (Engels is een pre);

-          Ervaring op het gebied van administratieve of secretariële werkzaamheden is een pré; 

-          Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;

-          Je hebt sterke communicatieve, analytische vaardigheden en een proactieve houding;

-          Je houdt ervan om successen te vieren en je denkt graag mee in oplossingen;

-          Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken;

 

Wat wij bieden

-          Een informele werkomgeving met leuke en jonge collega's;

-          Vrijdagmiddagborrels, Kwartaalfeesten, een jaarlijkse bedrijfsuitstap en een gratis wekelijkse bootcamples in het Vondelpark;

-          Een unieke kans om mee te groeien met onze wereldwijde ambities;

-          De mogelijkheid om altijd jouw ideeën te delen, op elk moment, op elk niveau;

-          Een competitief salaris;

-          25 vakantiedagen;

-          Twee kantoorhonden waarvan je meer dan welkom bent om te aaien; Truus en Bibi!

 

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast om deel uit te maken van Yource? Solliciteer dan eenvoudig via link met jouw CV en motivatiebrief. Bijkomende vragen? Je kunt Demi altijd bellen op 020 261 67 66.